BLOG

Interessante artikelen om kennis te delen.
5 tips voor een succesvol 2e halfjaar in 2024
3 juni 2024

Bijna zes maanden zijn voorbij, dus het is tijd om even stil te staan, terug te kijken en vooruit te plannen. Hoe sta jij ervoor met jouw doelen? Heb je de groei en winstgevendheid bereikt die je voor ogen had? Welke obstakels ben je tegengekomen en hoe heb je die overwonnen? Dit zijn de vragen die je jezelf moet stellen om jouw bedrijf op koers te houden en klaar te maken voor een succesvol tweede halfjaar.

LEES MEER
Terugblik live masterclass 'Businessgroei Manifesteren'
30 mei 2024


Woensdag 22 mei verzorgden wij weer de live materclass ‘Businessgroei Manifesteren’. Tijdens deze 4 uur durende masterclass gingen wij weer met een enthousiaste en ambitieuze groep ondernemers aan de slag in het verwezenlijken van hun zakelijke doelen. De deelnemers deelden na afloop hun statements over wat ze van de masterclass vonden:

LEES MEER
De grootste fout van een ondernemer is: niet kiezen
13 mei 2024


Als ondernemer is het maken van keuzes een cruciaal onderdeel van succesvol zijn in het bedrijfsleven. Maar waarom worstelen zoveel ondernemers hiermee? Waarom is het zo moeilijk om bewust te kiezen voor één specifieke doelgroep of om planmatig te werken met actieplannen? Het antwoord is simpel: angst voor het maken van de verkeerde keuze.

LEES MEER
24 tips om actie te nemen op je plannen voor 2024
10 april 2024


Wil je succesvol zijn in 2024? Dan is het essentieel om te werken aan je bedrijfsplanning. Het begint met het bepalen van je doelen, prioriteiten stellen en acties ondernemen om vooruitgang te boeken. Hier zijn 24 tips om je te helpen beter te plannen dit jaar:

LEES MEER
Het laten groeien van jouw onderneming doe je niet even tussendoor
2 april 2024

Als ondernemer ken je het gevoel maar al te goed: daar zit je dan, met dat uitgebreide strategieplan. Pagina's vol met jouw visie, missie, SMART-doelen, marktpositionering, en ga zo maar door. Je hoofd duizelt ervan. Want wat je eigenlijk wil, is gewoon aan de slag.

LEES MEER
Terugblik live masterclass 'Businessgroei Manifesteren'
16 maart 2024

Op 23 februari vond de eerste editie van de live masterclass ‘Businessgroei Manifesteren’ plaats bij Huyskamer Daatjeshoeve in Nederweert. Samen met een groep ambitieuze ondernemers ging Eric, tijdens deze 4 uur durende masterclass, concrete stappen zetten richting het verwezenlijken van hun zakelijke doelen.

LEES MEER
Actief werken aan je bedrijf voor groei en meer winst
11 maart 2024

“Ik stond stil. Mijn bedrijf groeide, ik vroeg nergens naar. Ik wist dat ik in actie moest komen, dat ik het roer moest vastpakken, maar ja het bedrijf groeide toch?! Zonder dat ik iets deed, dus waarom zou ik? Een paar jaar later is alles anders, had ik maar… zeg ik nu.”

LEES MEER
Ondernemen begint met een helder einde
6 maart 2024

In de achterliggende jaren heb ik veel ondernemers gesproken over de groei van hun onderneming. Recente gesprekken gingen over het verkopen van de onderneming. Redenen hierin zijn divers:

LEES MEER
Op zoek naar meer rust en rendement?
19 februari 2024

STEMDA ondersteunt gevestigde MKB ondernemers met het runnen van een financieel gezond en winstgevend bedrijf. 

LEES MEER
STEMDA is verhuisd
17 januari 2024

Ieder jaar start met iets nieuws. En wij starten het jaar meteen met iets groots. STEMDA is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand.

LEES MEER
Ondernemer: werk aan jezelf en blijf authentiek
10 januari 2024

Groeien met je bedrijf betekent werken aan je onderneming én aan jezelf. Ondernemen is ook een persoonlijk groeiproces. Met de zelfkennis van jouw overtuigingen ontwikkel je ondernemerschap. Maar ook met het inzicht in jouw missie en persoonlijke kernwaarden maken jij en je bedrijf groei door.

LEES MEER