LIFT

LIFT2018-11-26T10:05:43+00:00

Bouwen op de basis van LIFT

Leadership, Involvement, Focus & Trust (LIFT) zijn dé bouwstenen die je onderneming naar een hoger niveau van duurzame groei brengen. Ik heb vier vragen voor je.

Leadership

Leiderschap begint bij jezelf. Een leider handelt vanuit zijn waarden en in het algemeen belang. Geen doen, maar zijn! Zo verandert leiderschap van een individuele in een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Hoe pak jij dat aan?

Involvement

Betrokkenheid zorgt voor een tomeloze energie. De energie van mensen die zich doelgericht inzetten, alert zijn, hard werken, fouten voorkomen en kansen benutten. Hoe inspireer jij tot betrokkenheid?

Focus

Individuele medewerkers die met focus gestructureerd samenwerken aan de juiste doelstellingen, zorgen er samen voor dat de organisatie als geheel richting krijgt en alleen bezig is met de juiste dingen om de lange termijn strategie volgens planning te realiseren. Hoe is jouw focus en volgen mensen die?

Trust

Vertrouwen van medewerkers en klanten in je onderneming is een basisvoorwaarde voor je ontwikkeling en groei. De basis van dit vertrouwen is de consistentie en de waarachtigheid waarmee jij je rol als leider invult. Hoe lukt je dat?

Kun je de vier vragen helder te beantwoorden? Geweldig!
Zo niet, dan ga ik graag met je in gesprek.

Bel of mail me voor een afspraak.

Neem contact op