DE GROOTSTE FOUT VAN EEN ONDERNEMER IS: NIET KIEZEN

De grootste fout van een ondernemer is: niet kiezen 

13 mei 2024.

Als ondernemer is het maken van keuzes een cruciaal onderdeel van succesvol zijn in het bedrijfsleven. Maar waarom worstelen zoveel ondernemers hiermee? Waarom is het zo moeilijk om bewust te kiezen voor één specifieke doelgroep of om planmatig te werken met actieplannen? Het antwoord is simpel: angst voor het maken van de verkeerde keuze.


Het vermijden van keuzes kan echter leiden tot een gebrek aan focus en versnippering van energie binnen je bedrijf. Op zijn beurt belemmert dit ook jouw groei en efficiëntie. Maar er is een oplossing, een weg naar meer rust en rendement: het maken van doordachte keuzes met de juiste begeleiding.


STEMDA helpt ondernemers de keuzes te maken op weg naar meer rust en rendement:

  • Een doelgroep die jouw product nodig heeft
Weten wie je klant is en wat deze klant nodig heeft, zorgt ervoor dat jij het juiste product maakt voor deze groep.
  • Actieplannen die jou helpen om stappen voorwaarts te zetten
Per kwartaal, per maand, per week, per werkdag.
  • Automatisering en processen stroomlijnen
Met meer mensen in dienst zijn het de systemen die het mogelijk maken om echt te groeien.
  • De hoogste vorm van concentratie
Daar waar je alleen bent en afgeleid wordt, brengen wij jou altijd terug naar dat waar jij je energie en focus op moet richten om te groeien.
  • Samen kom je verder
Elke keer wordt het weer bewezen: met ons aan je zij kom je veel verder dan alleen aanmodderen met je eigen gedachten, plannen en het uiteindelijk toch niet aanpakken.

In onze groeiprogramma’s zoals Winstgevend Ondernemen komen deze keuzes uitvoerig aan de orde waarmee je de basis legt voor een succesvol en winstgevend bedrijf.  

ONTDEK ONZE MENTOR- EN GROEITRAJECTEN

Kortom, het maken van doordachte keuzes is de sleutel tot succesvol ondernemerschap. Durf te kiezen, en laat STEMDA je begeleiden op weg naar groei en succes.

Lees onze blog

24 tips om actie te nemen op je plannen voor 2024
10 april 2024


Wil je succesvol zijn in 2024? Dan is het essentieel om te werken aan je bedrijfsplanning. Het begint met het bepalen van je doelen, prioriteiten stellen en acties ondernemen om vooruitgang te boeken. Hier zijn 24 tips om je te helpen beter te plannen dit jaar:

LEES MEER