DE REIS VAN JOUW SUCCES!

De reis naar jouw succes is een voortdurende reis.

DE REIS VAN JOUW SUCCES!


Waarom slagen sommige ondernemers? En wat doen de succesvolle ondernemers? Met de reis van jouw succes kun jij jouw route gaan bepalen naar jouw succes als ondernemer maar ook als mens.

De reis naar jouw succes is een voortdurende reis. Een goede voorbereiding geeft meer zekerheid tot het behalen van de uiteindelijke bestemming. Maar wat is dat: jouw succes? Het is meer dan alleen veel winst maken met en voor jouw onderneming. Het wiel van jouw succes kent meerdere vlakken. Om het succes te bereiken is het nodig om te weten hoe dit succes eruit ziet. Dan pas kun je de route bepalen en zorgen dat jouw omgeving jou helpt om het succes te bereiken. Een mooie verkenning die in een bijzondere setting wordt gegeven. Samen met andere ondernemers gaan we de bestemming en de route bepalen.

Nadat we jouw wiel van succes hebben ingevuld kijken we naar de omgeving. Hoe gaan we om met zaken als digitale transformatie, disruptie, millenials, duurzaamheid, wendbaarheid e.d. die we tegen komen bij het realiseren van ons succes. Wat vraagt dat van jouw focus, leiderschap en het creëren van vertrouwen en betrokkenheid van jouw (eventuele) medewerkers, klanten, partners, leveranciers, jezelf en je gezin.

IK WIL MEER WETEN

Wil jij de reis van jouw succes starten?  


Met een groep ondernemers ga je 2 dagen (5 dagdelen) intensief bezig zijn met jouw succes en onderneming en de toekomst hiervan. Daarnaast geeft de masterclass een uitbreiding op jouw netwerk, kennis, ervaringen en prikkels die jouw grenzen verleggen.


IK BEN ERBIJ!

Interesse? Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met jou op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.