Duwen, Helpen, Vormen (DHV)

Duwen, Helpen, Vormen (DHV)2018-11-26T09:16:42+00:00

Altijd vanuit jouw perspectief op succes

Mijn ambitie met Stemda: MKB ondernemers helpen om ondernemingen te creëren die krachtig en winstgevend zijn, doorlopend groeien en langdurig bestaan. Mijn dienstverlening rust op drie pijlers: Duwen (advies), Helpen (ad interim) en Vormen (masterclass). Ik handel altijd vanuit het perspectief op succes dat de ondernemer wil behalen.

Snel op eigen benen

Bij alle pijlers ligt de focus op samen aanpakken en werken aan het afgesproken resultaat binnen de afgesproken tijd. Zo zetten we jou en je organisatie in beweging en voeren veranderingen effectief door. Ik maak mezelf graag zo snel mogelijk overbodig door ondernemer en onderneming op eigen benen te zetten. Dat heb ik al voor een groot aantal MKB bedrijven kunnen doen. Hun waardevolle referenties zijn me dierbaar.

Duwen

Als adviseur verschaf ik inzicht en creëer ik overzicht in financiën, processen en mensen en duw de ondernemer de juiste kant op.
De beslissingsbevoegdheid blijft bij de ondernemer.

Lees meer

Helpen

Als ad interim help ik de ondernemer op locatie met aansturen en runnen van het bedrijf.
Ik krijg beslissingsbevoegdheid en kan direct ingrijpen.

Lees meer

Vormen

Omdat goed leiderschap cruciaal is voor een gezond bedrijf, organiseer ik regelmatig een masterclass bedoeld voor ondernemers die willen leren en groeien.

Lees meer