HET LATEN GROEIEN VAN JOUW ONDERNEMING DOE JE EVEN NIET TUSSENDOOR

Het laten groeien van jouw onderneming doe je even niet tussendoor

2 april 2024.

Als ondernemer ken je het gevoel maar al te goed: daar zit je dan, met dat uitgebreide strategieplan. Pagina's vol met visie, missie, SMART-doelen, marktpositionering, en ga zo maar door. Je hoofd duizelt ervan. Want wat je eigenlijk wil, is gewoon aan de slag.


Je bent niet voor niets ondernemer; het woord zegt het al. Je wilt ONDERNEMEN. Maar dat werkt niet meer. Je hebt de afgelopen jaren uitputtend hard gewerkt. De winst is niet zo groot geworden als je had geschetst. De groei die je voor je bedrijf had bedacht, is kleiner gebleken. Het liefst wil je je mouwen opstropen en er volle bak voor gaan. Maar het moet anders.


Je bent niet de enige ondernemer die dit overkomt. De plannen die je maakt kunnen overweldigend voelen. De uitvoering ervan die je veel te langzaam gaat. Jij weet wat je wilt maar waar ga je beginnen?

Samen het verschil maken
Daarom wil ik je een hand reiken, om samen met jou je plannen in stukken te hakken. Om met je door te nemen wat je als eerste gaat doen, en zo stap voor stap je ideeën in werking te zetten. Dit doen we:

Achter elkaar, niet door elkaar.
Met beleid, niet om ’t maar gedaan te hebben.
De toekomst in het oog houdend, niet doen om te doen.


Ik heb de aanpak die werkt, en ik nodig je graag uit om kennis te maken met onze aanpak.

Businessgroei Manifesteren

Wacht niet tot het jaar voorbij is. Neem deel aan de masterclass 'Businessgroei Manifesteren' op 22 mei a.s.

In deze masterclass zullen we dieper ingaan op effectieve strategieën om je bedrijf te laten groeien. We zullen niet alleen praten over plannen maken, maar vooral over hoe je ze uitvoert. Met praktische tips en concrete stappenplannen gaan we samen aan de slag om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Wat kun je verwachten tijdens de masterclass Businessgroei Manifesteren?

  1. Strategische planning: We zullen samen je strategieën herzien en verfijnen, zodat ze beter aansluiten bij je doelen en marktbehoeften.
  2. Implementatie: We gaan dieper in op hoe je je plannen daadwerkelijk kunt uitvoeren. Van het opstellen van een actieplan tot het monitoren van je voortgang, we zullen je begeleiden bij elke stap van het proces.
  3. Toekomstgericht denken: Het is belangrijk om niet alleen te focussen op het hier en nu, maar ook op de toekomst van je bedrijf. We zullen strategieën bespreken om duurzame groei op lange termijn te stimuleren.
  4. Netwerkmogelijkheden: Tijdens de masterclass krijg je de kans om te netwerken met andere ambitieuze ondernemers. Het delen van ervaringen en inzichten kan waardevol zijn voor het stimuleren van groei en het oplossen van uitdagingen.
Klinkt dit als iets waar jij behoefte aan hebt? Schrijf je dan nu in voor de masterclass 'Businessgroei Manifesteren' op 22 mei a.s. en neem de eerste stap naar het realiseren van jouw ondernemersdromen.

IK BEN ERBIJ

Wacht niet langer op verandering - creëer het zelf. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan het laten groeien van jouw onderneming. Tot ziens op 22 mei!
 
 

Lees onze blog

Terugblik live masterclass 'Businessgroei manifesteren'
16 maart 2024

Op 23 februari vond de eerste editie van de live masterclass ‘Businessgroei manifesteren’ plaats bij Huyskamer Daatjeshoeve in Nederweert. Samen met een groep ambitieuze ondernemers ging Eric, tijdens deze 4 uur durende masterclass, concrete stappen zetten richting het verwezenlijken van hun zakelijke doelen.

LEES MEER