STEMDA IS VERHUISD

STEMDA is verhuisd

17 januari 2024.

Ieder jaar start met iets nieuws. En wij starten het jaar meteen met iets groots. STEMDA is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand.
 
In november kregen wij de kans om een mooi pand over te nemen en deze kans hebben wij met twee handen gepakt. In december, net voor Kerst, werd ons de sleutel overhandigd en zaterdag 13 januari was het dan eindelijk zover om te gaan verhuizen. Het mooie aan deze verhuizing? Gewoon met alle spullen de straat oversteken. Zo zijn wij van de Graafschap Hornelaan 140H verhuisd naar ons nieuwe adres:

Graafschap Hornelaan 157
6001 AC, Weert

Wat er met ons nieuwe onderkomen zal veranderen is:

1. Meer ruimte, meer mogelijkheden

Met het nieuwe pand krijgen wij er veel extra ruimte bij. Zo bestaat het pand uit een begane grond en een eerste verdieping. Dit geeft ons de mogelijkheid om op de begane grond grotere evenementen te organiseren, zoals masterclasses, seminars of een trainingen. Daarnaast biedt het ook voldoende ruimte om op de eerste verdieping te vergaderen in onze aparte vergaderruimte. Deze extra ruimte geeft ons de mogelijkheid om onze klanten en relaties gemakkelijker te ontvangen.

2. Meer ruimte om te groeien met STEMDA

De extra ruimte heeft meer voordelen aangezien het ons ook de kans geeft om verdere groei waar te maken. De vergaderruimtes bieden ons de mogelijkheid om meerdere werkzaamheden uit te voeren en om afspraken tegelijkertijd te ontvangen. We zijn namelijk minder afhankelijk van anderen en kunnen nu onze vergaderingen en afspraken inplannen zoals het ons het beste uitkomt. Dat betekent minder wachten en meer actie.

3. Meer ruimte om samen te pauzeren

Naast de vergaderruimtes hebben we ook een ‘kantine’. Een extra ruimte in het pand waar we samen kunnen lunchen of even koffie kunnen drinken. Misschien niet iets groots, maar wel heel belangrijk. Daarnaast heeft ons nieuwe kantoorpand een gloednieuw koffiemachine. We vinden het namelijk wel zo belangrijk om onze gasten heerlijke koffie te schenken als ze ons een bezoekje brengen. Vergeleken met de koffie uit ons vorige pand mocht die wel even een upgrade krijgen.

Ben jij benieuwd hoe ons nieuwe pand eruitziet? Bekijk onderstaande foto’s om een impressie te krijgen. Of kom gezellig langs voor een kop koffie en een goed gesprek.

Onze telefoonnummers en emailadressen blijven overigens gewoon hetzelfde. Dus als je ons wilt bereiken, bel of mail gerust.