Vormen

Vormen2018-11-26T10:17:58+00:00

Hoe succes jouw leiderschap volgt

Omdat goed leiderschap cruciaal is voor een gezond bedrijf, organiseer ik regelmatig de masterclass De reis van jouw succes. Die is bedoeld voor ondernemers die willen leren en groeien. Ondernemers die op zoek zijn naar succes en een fantastisch bedrijf willen neerzetten voor medewerkers en klanten. Deelnemers ontdekken met en van elkaar wat hun succes is en hoe ze de voorwaarden kunnen creëren om dit succes uit te bouwen. In vijf avonden van zo’n vier uur presenteer ik een prikkelend en uitdagend programma dat koersbepalend blijkt voor de toekomst van de deelnemende ondernemers.

Wil jij je verdiepen in wat succes voor jou betekent en hoe je daar komt?
Bel of mail me voor een afspraak of vul het contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

Het reisschema

Deze training is anders dan anders. Ik bied je niet alleen stof tot nadenken, maar ook een netwerk om dat samen mee te doen. In gesprek met andere ondernemers ontdek je namelijk het meest over het succes van jezelf en anderen, over hoe je de voorwaarden kunt creëren om dat succes te continueren, te vergroten of nieuw leven in te blazen. Vijf avonden samen op reis in een klein gezelschap van maximaal tien ondernemers: samen leren, ervaren en ontdekken. Ik beloof je een onvergetelijke reiservaring, een album vol waardevolle herinneringen en een kompas op koers naar jouw succes.

1. Bereid je voor op een voortdurende reis

Wat is succes en vooral, wat is jouw succes? Hoe vertaal je dat succes naar waarde voor jezelf, jouw klanten en medewerkers, jouw organisatie en de maatschappij? Wat zijn jouw mindsets gericht op groei? Ontdek hoe jij in jouw toekomst staat en hoe jij het stuur in handen kunt nemen.

2. Focus op jouw bestemming

Wat is jouw visie op de toekomst, jouw focuspunt? Wat ben jij als merk, als bedrijf en welke waarde voeg jij toe? Pas wanneer je jouw eigen focuspunt hebt bepaald, kun je aan de slag met het focuspunt van jouw onderneming. Leer ook hoe je jouw bestemming kunt bereiken.

3. Win het vertrouwen van je reisgenoten

Wanneer vertrouwen een kerncompetentie is binnen een organisatie, bevordert dit de lange termijn innovatie. Hoe staat het met het vertrouwen in jou? Leer de basisprincipes die je in staat stellen op alle niveaus vertrouwen te wekken en te behouden.

4. Volg de reisleider

Vind jouw weg door een stapel reisboeken over leiders en leiderschap. Van de Benedictijnse pater Anselm Grün tot onze familieman Wim van der Leegte. Ben jij de leider van de toekomst? En hoe ziet die toekomst er uit? Krijg inzicht in de ontwikkelingen die jou gaan raken als leider en weet hoe jij je hierop kunt voorbereiden. Leer de formule van leiderschap!

5. Geef je over aan een betrokken reisgezelschap

Zie jij motivatie en inzet in jouw team? Ben jij gemotiveerd en presteer je maximaal? Heb jij jouw rugzak al goed gevuld om jezelf en jouw team naar het succes te brengen dat jij wilt bereiken? Leer hoe jouw team bestaat uit betrokken leden die willen gaan voor het succes. Ervaar hoe jij dit bepaalt.

We sluiten iedere avond af met een gastspreker voor een andere blik op de werkelijkheid. Prikkelend en uitdagend, even uit je comfortzone..

Wat krijg je?

 • Kennis, ervaringen & prikkels die jouw grenzen verleggen.
 • Uitbreiding van je netwerk, een platform om mee te sparren, ook na de Masterclass.
 • De kans om jezelf en jouw bedrijf te presenteren.
 • De start van jouw reis naar succes.

Wat vraag ik?

 • Vrijwillige, maar geen vrijblijvende deelname. Dat wil zeggen: 100% inzet en de bereidheid om open een eerlijk te delen wat je beweegt, met de afspraak van volledige vertrouwelijkheid (What happens in Vegas, stays in Vegas!).
 • Package 1:
  • We zijn één avond te gast bij jouw bedrijf
  • Eén ondernemer uit je netwerk gaat mee op reis
  • € 1.250,00 voor twee reisstoelen
 • Package 2:
  • Je gaat met de andere ondernemers mee op reis
  • € 699,– voor één reisstoel.
Meer info of aanmelden