WERKWIJZE

Stemda laat jou en jouw onderneming groeien en bloeien.

Onze werkwijze rust op drie pijlers: Duwen (advies), Helpen (ad interim) en Vormen (leergang).

Bij alle pijlers ligt de focus op samen aanpakken en werken aan het afgesproken resultaat binnen de afgesproken tijd. Zo zetten we jou en je organisatie in beweging en voeren veranderingen effectief door. We maken ons zelf zo snel mogelijk overbodig door de ondernemer en de onderneming op eigen benen te zetten. Dat hebben we voor een groot aantal MKB bedrijven succesvol gedaan.
Duwen
Stemda bepaalt met jou de stip op de horizon die je als ondernemer als individu wilt bereiken. En tegelijkertijd bepalen we de stip op de horizon voor je onderneming. We houden je een spiegel voor zodat je zelf inziet welke keuzes je gaat maken. Wat ga je doen, wat ga je niet meer doen en waarmee ga je stoppen.

Scherpe keuzes zorgen voor de focus die nodig is om je ambities waar te maken en dichtbij die stip op de horizon te komen. Zo duwen we jou en je bedrijf de goede kant. Stemda brengt en houdt je in beweging op weg naar succes.

Helpen
Met onze eigen rijke ervaring als ondernemer fungeert Stemda als mentor voor je. Een inzicht, een aanwijzing van een mentor aks bron van inspiratie kan hèt verschil in je persoonlijke groei als ondernemer en dat van je onderneming. We weten wat je doormaakt. We hebben het zelf meegemaakt. Stemda staat als raadgever naast je, is een sparringspartner die je uitdaagt, ondersteunt, inspireert en inzicht biedt.

Zo geven we je concrete handvatten om bijvoorbeeld die strategische keuzes te maken. Of om je marketing- en verkoopfunnel aan te vullen met de klanten met je wilt samenwerken. Zo verbeteren we de kwaliteit van jouw omzet. En we helpen we je om de omzet om te zetten in meer cash en winst.
Vormen
Met regelmatig organiseert Stemda verschillende leergangen en 1-daagse trainingen. De leergang “Met meer winst ondernemen” is voor ondernemers die hun bedrijf naar de volgende fase van groei willen brengen. Of voor ondernemers die hard werken in hun bedrijf maar veel meer aan hun bedrijf willen werken omdat ze zoek naar nieuwe verdienmodellen of waardeproposities. Met de opgedane kennis uit de leergang van bedrijfsvoering en cash management laat je jouw bedrijf floreren. Je bouwt aan een robuust bedrijf met ondernemerskracht en veerkracht. Samen met Stemda stel je een winstgevend business plan waarmee je onmiddellijk aan de slag gaat. Deelnemers ontdekken met en van elkaar wat hun succes bepaalt en hoe ze de voorwaarden kunnen creëren om dit succes uit te bouwen.Zo geven we je concrete handvatten om bijvoorbeeld die strategische keuzes te maken. Of om je marketing- en verkoopfunnel aan te vullen met de klanten met je wilt samenwerken. Zo verbeteren we de kwaliteit van jouw omzet. En we helpen we je om de omzet om te zetten in meer cash en winst.
STEMDA CONSULTANCY
Home
Diensten
Over Stemda
Voor wie
Kennis delen
Contact