DIENSTEN

Stemda laat jou en jouw onderneming groeien en bloeien, bekijk ons unieke aanbod.

DE REIS VAN JOUW SUCCES!


Waarom slagen sommige ondernemers? En wat doen de succesvolle ondernemers. Met de reis van jouw succes kun jij jouw route gaan bepalen naar jouw succes als ondernemer maar ook als mens.


De reis naar jouw succes is een voortdurende reis. Een goede voorbereiding geeft meer zekerheid tot het behalen van de uiteindelijke bestemming. Maar wat is dat: jouw succes? Het is meer dan alleen veel winst maken met en voor jouw onderneming. Het wiel van jouw succes kent meerdere vlakken. Om het succes te bereiken is het nodig om te weten hoe dit succes eruit ziet. Dan pas kun je de route bepalen en zorgen dat jouw omgeving jou helpt om het succes te bereiken. Een mooie verkenning die in een bijzondere setting wordt gegeven. Samen met andere ondernemers gaan we de bestemming en de route bepalen.

Nadat we jouw wiel van succes hebben ingevuld kijken we naar de omgeving. Hoe gaan we om met zaken als digitale transformatie, disruptie, millenials, duurzaamheid, wendbaarheid e.d. die we tegen komen bij het realiseren van ons succes. Wat vraagt dat van jouw focus, leiderschap en het creëren van vertrouwen en betrokkenheid van jouw (eventuele) medewerkers, klanten, partners, leveranciers, jezelf en je gezin.

Met een groep ondernemers 2 dagen (5 dagdelen) intensief bezig zijn met jouw succes en onderneming en de toekomst hiervan. Daarnaast geeft de Masterclass een uitbreiding op jouw netwerk, kennis, ervaringen en prikkels die jouw grenzen verleggen.

NEEM NU CONTACT OP

MET MEER WINST ONDERNEMEN


Een gezond groeibedrijf, dat wil iedere ondernemer. Groei is immers je natuurlijke ambitie: stilstand is achteruitgang. Maar wat is een gezond groeibedrijf? Je denkt aan het realiseren van meer omzet of het aannemen van medewerkers. Maar groter worden is geen doel op zich maar een middel om impact te maken op langere termijn. 

Je bedrijf kan op veel meer manieren groeien, bijvoorbeeld met slimmere marketing, betere klanten en een scherper aanbod van je product of dienst. Én tegelijkertijd wil je door deze groei winst blijven maken.

Hoe zorg je dat je bedrijf niet alleen vandaag maar ook morgen succesvol en gezond is? Om jou daarbij te ondersteunen biedt STEMDA de leergang “Met meer winst ondernemen” aan. Na afloop weet je hoe jij met de opgedane kennis van bedrijfsvoering en cash management jouw bedrijf laat floreren.

Je bouwt een robuust, financieel gezond bedrijf met ondernemerskracht en veerkracht. Dat doe je met een winstgevend business plan waarmee je onmiddellijk aan de slag gaat.

Met een groep ondernemers ga je 5 dagdelen actief aan de slag met je het aanscherpen van je strategie, waarde propositie en selectie van klanten die je wil bedienen. Bovendien ervaar je hoe je winst maakt en geld overhoudt met de Profit First methode. Daarnaast krijg je een half jaar mentoring om je winstplan te realiseren.

Interessant?

NEEM NU CONTACT OP

Interesse? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

STEMDA CONSULTANCY
Home
Diensten
Over Stemda
Voor wie
Kennis delen
Contact