LIVE MASTERCLASS – ‘BUSINESSGROEI MANIFESTEREN’

Boek de masterclass

 • 10 oktober 2024: 13.00 - 17.00 uur
 • Gratis werkboek
 • Bonus: persoonlijk 1 op 1 gesprek met Eric

JOUW TICKET VOOR 249 EX BTW 

Profiteer nu van 25% EARLY BIRD korting

IN 4 STAPPEN JOUW BUSINESS GROEIPLAN MANIFESTEREN


Op 10 oktober verzorgt Eric Drossaert de live masterclass “Businessgroei manifesteren”. Pak tijdens deze 4 uur durende masterclass de kans om essentiële inzichten op te doen en zet concrete stappen richting het verwezenlijken van jouw zakelijke doelen.
Tijdens deze meeslepende masterclass ontdek en leer je:

  1. De belangrijkste randvoorwaarde voor succesvolle businessgroei: Leer waarom veel ondernemers vastlopen en ontdek de sleutel tot succes.

  2. Strategie voor moeiteloze vooruitgang: Ontdek een strategie waarmee je moeiteloos en stap voor stap jouw doelen kunt bereiken en gegarandeerd 100% succes behaalt.

  3. Voorkom terugval in de waan van de dag: Leer hoe je voorkomt dat je terugvalt in oude gewoonten en concessies doet aan jouw doelen.

  4. De eerste stap naar jouw ambitie: Ontdek welke concrete stappen je vandaag nog kunt zetten om in 2024 jouw ambitie werkelijkheid te maken.
Je krijgt:

 • Een actieve middag waar je samen met Eric aan de slag gaat om jouw doelen om te zetten in concrete acties.
 • Een gratis werkboek waarin je jouw business groeiplan kan ontwerpen.

Bonus:

 • Persoonlijk 1 op 1 gesprek met Eric om jouw persoonlijke stappen te bespreken waarmee je jouw business groeiplan gaat lanceren. 

Met een investering van 249 euro ex. BTW leer jij hoe jij jouw doelen kunt realiseren met meer overtuiging, actiegerichtheid en vooral rust. 

PROFITEER NU VAN 25% EARLY BIRD KORTING 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS


Wij zijn er van overtuigd dat deze masterclass jou waardevolle inzichten zal bieden om jouw zakelijke doelen te verwezenlijken. Mis deze kans niet en sluit je aan bij gelijkgestemde professionals op 10 oktober.

Mocht je vragen of meer informatie nodig hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een middag vol inspiratie, inzichten en concrete stappen naar succesvolle businessgroei.


 
 

ERIC DROSSAERT

Dichtstbijzijnde buitenstaander

Meer dan 35 jaar werkervaring bij MKB+ bedrijven. Hierbij heb ik diverse managementfuncties bekleed waarvan ruim 20 jaar op directieniveau. De laatste 10 jaar begeleid ik ondernemers en directieteams op weg naar hun succes. Hierbij ben ik makerlaar tussen mensen, kennis en kunde die altijd op zoek is naar manieren om mijn klanten te laten groeien.

Pragmatisch, doelgericht, flexibel, stressbestendig en een goed gevoel voor politieke verhoudingen zijn kenmerkend voor mij. Daarnaast ben ik in staat mijn omgeving op de juiste wijze te interpreteren en te inspireren. Door ideeën, mensen en organisaties bij elkaar te brengen weet ik steeds duurzame win-win situaties te creëren.

Vanuit diverse directierollen heb ik steeds geopereerd in commerciële organisaties. Bouwen aan succesvolle ondernemingen kan alleen door zelf volop in de markt te staan.

IK RESERVEER GRAAG EEN TICKET OM MET ERIC LIVE AAN DE SLAG TE GAAN

LEES MEER OVER DE EERDERE EDITIES

Terugblik live masterclass 'Businessgroei Manifesteren'
30 mei 2024


Woensdag 22 mei verzorgden wij weer de live materclass ‘Businessgroei Manifesteren’. Tijdens deze 4 uur durende masterclass gingen wij weer met een enthousiaste en ambitieuze groep ondernemers aan de slag in het verwezenlijken van hun zakelijke doelen. De deelnemers deelden na afloop hun statements over wat ze van de masterclass vonden:

LEES MEER
Terugblik live masterclass 'Businessgroei manifesteren'
16 maart 2024

Op 23 februari vond de eerste editie van de live masterclass ‘Businessgroei manifesteren’ plaats bij Huyskamer Daatjeshoeve in Nederweert. Samen met een groep ambitieuze ondernemers ging Eric, tijdens deze 4 uur durende masterclass, concrete stappen zetten richting het verwezenlijken van hun zakelijke doelen.

LEES MEER