MET MEER WINST ONDERNEMEN

STEMDA laat jouw onderneming groeien, winst maken en cash genereren.

MET MEER WINST ONDERNEMEN


Een gezond groeibedrijf, dat wil iedere ondernemer. Groei is immers je natuurlijke ambitie: stilstand is achteruitgang. Maar wat is een gezond groeibedrijf? Je denkt aan het realiseren van meer omzet of het aannemen van medewerkers. Maar groter worden is geen doel op zich maar een middel om impact te maken op langere termijn.

Je bedrijf kan op veel meer manieren groeien, bijvoorbeeld met slimmere marketing, betere klanten en een scherper aanbod van je product of dienst. Én tegelijkertijd wil je door deze groei winst blijven maken.

Hoe zorg je dat je bedrijf niet alleen vandaag maar ook morgen succesvol en gezond is? Om jou daarbij te ondersteunen biedt STEMDA de leergang “Met meer winst ondernemen” aan. Na afloop weet je hoe jij met de opgedane kennis van bedrijfsvoering en cash management jouw bedrijf laat floreren.

Je bouwt een robuust, financieel gezond bedrijf met ondernemerskracht en veerkracht. Dat doe je met een winstgevend business plan waarmee je onmiddellijk aan de slag gaat.

IK WIL MEER WETEN

KLANTERVARINGEN

Wil jij een gezond groeibedrijf?  


Met een groep ondernemers ga je 5 dagdelen actief aan de slag met je het aanscherpen van je strategie, waarde propositie en selectie van klanten die je wil bedienen. Bovendien ervaar je hoe je winst maakt en geld overhoudt met de Profit First methode. Daarnaast krijg je een kwartaal mentoring om je winstplan te realiseren.

Interessant?IK BEN ERBIJ!

Interesse? Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met jou op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.